ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Από την ίδρυσή μας τον Ιούλιο 2016 έχουμε δεχτεί πολλαπλές καταγγελίες διαφθοράς στο δημόσιο μέσω της ιστοσελίδας μας http://kaioitoixoi.org/. Έχοντας λάβει συστηματικές καταγγελίες έχουμε ισχυρές ενδείξεις για την εμπλοκή των παρακάτω προσώπων σε παράνομη και ανήθικη συμπεριφορά: Γκότση Σοφία Γ., ΔΟΥ ΙΖ Αθήνας Δαυίδ Φωτεινή, ΔΟΥ Κατοίκων Εξωτερικού Λαμπρόπουλος Γεώργιος, ΔΟΥ Δ Αθήνας Μακρή Ευδοκία, ΔΟΥ Γλυφάδας Τζανετάκης Αναστάσιος, ΥΕΔΔΕ Τα παραπάνω πρόσωπα έχουν κατηγορηθεί για την κατάχρηση της θέσης τους για προσωπικό κέρδος: ανήθικη συμπεριφορά προς φορολογούμενους, προνομιακή μεταχείριση…

Read More Read More

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ

Έχουμε λάβει πληθώρα καταγγελιών μέσω της ιστοσελίδας μας, τις οποίες διασταυρώνουμε, και θα είμαστε σε θέση να δημοσιεύσουμε μέσα στις επόμενες μέρες. Ευχαριστούμε όλους τους πολίτες που έχουν μέχρι στιγμής καταγγείλει επεισόδια διαφθοράς στο δημόσιο για την υποστήριξή τους.

ΝΕΑ

ΝΕΑ

Καλωσορίσατε στα Νέα μας. Θα βρείτε σχετικά νέα και πληροφορίες που στηρίζουν την προσπάθειά μας για την πάταξη της διαφθοράς στην Ελλάδα.