ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

get link Μπορείτε να βρείτε απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις που μας απευθύνονται εδώ.

Δεν βρίσκετε αυτό που θέλετε; Χρησιμοποιήστε τη σελίδα http://www.banmark.fi/?aftepatius=fast-dating-barcelona&47d=89 Επικοινωνήστε μαζί μας.

 

watch Ε: Ποιοι είστε;

follow url Α: Είμαστε μια ομάδα ακτιβιστών, δημοσιογράφων και δημοσίων υπαλλήλων που θέλουν να εκθέσουν τη βλάβη που έχουν κάνει στη χώρα μας οι ενέργειες διεφθαρμένων υπαλλήλων.

http://www.tangotec.com/?sitere=opzioni-binarie-digitali&698=59 Ε: Δεν έχω έγγραφα που να αποδεικνύουν διαφθορά αλλά θα ήθελα να καταγγείλω κάτι. Είναι δυνατόν;

http://www.mylifept.com/?refriwerator=binary-options-trading-signals-free-trial&0fd=48 binary options trading signals free trial Α: Βεβαίως! Παρακαλώ υποβάλετε ό,τι πληροφορίες έχετε για τα ονόματα, τις πράξεις και περιστάσεις υπαλλήλων ή μεμονωμένων περιπτώσεων διαφθοράς και θα διερευνήσουμε.

posso accedere a autopzionibinarie investendo poco Ε: Είναι ασφαλής η μέθοδος καταγγελίας; Αν καταγγείλω κάποιον υπάλληλο θα παραμείνω ανώνυμος;

binäre optionen 1 minuten strategie Α: Οτιδήποτε λαμβάνουμε είναι εντελώς ασφαλές και ανώνυμο. Δεν κρατάμε στοιχεία για την πηγή των πληροφοριών.

http://www.ivst-vz.de/?debin=60-sekunden-optionen Ε: Τι θα γίνει με τις πληροφορίες που σας δίνω;

site rencontre pour mariage usa Α: Συλλέγουμε και επιβεβαιώνουμε νέες πληροφορίες με στοιχεία που έχουμε ήδη λάβει. Μόλις επαληθευτούν, δημοσιεύονται στα ΜΜΕ.

binäre optionen tagebuch Ε: Μπορώ να κάνω δωρεά;

opzioni binarie finanzaonline Α: Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας, αλλά είμαστε αυτοσυντήρητοι και δεν χρειαζόμαστε χρήματα. Ο καλύτερος τρόπος να βοηθήσετε είναι να διαδώσετε την ιστοσελίδα μας.