ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

köpa Sildenafil Citrate säkert Από την ίδρυσή μας τον Ιούλιο 2016 έχουμε δεχτεί πολλαπλές καταγγελίες διαφθοράς στο δημόσιο μέσω της ιστοσελίδας μας http://kaioitoixoi.org/.

strategia opzioni binarie 60 secondi bande di bollinger Έχοντας λάβει συστηματικές καταγγελίες έχουμε ισχυρές ενδείξεις για την εμπλοκή των παρακάτω προσώπων σε παράνομη και ανήθικη συμπεριφορά:

  • Γκότση Σοφία Γ., ΔΟΥ ΙΖ Αθήνας
  • Δαυίδ Φωτεινή, ΔΟΥ Κατοίκων Εξωτερικού
  • Λαμπρόπουλος Γεώργιος, ΔΟΥ Δ Αθήνας
  • Μακρή Ευδοκία, ΔΟΥ Γλυφάδας
  • Τζανετάκης Αναστάσιος, ΥΕΔΔΕ

go to site Τα παραπάνω πρόσωπα έχουν κατηγορηθεί για την κατάχρηση της θέσης τους για προσωπικό κέρδος: ανήθικη συμπεριφορά προς φορολογούμενους, προνομιακή μεταχείριση δημοσίων υπαλλήλων, συμπαιγνία για φοροδιαφυγή, και προσωπικές παραβιάσεις των ελέγχων κεφαλαίου σε λογαριασμούς εξωτερικού.

option brokerage Παρακινούμε τις σχετικές αρχές να διερευνήσουν περαιτέρω και να λάβουν τα αρμόδια μέτρα.

http://mullbergaskolan.se/?pankreatit=K%C3%B6pa-Cialis-p%C3%A5-internet&1d8=8a Ο στόχος μας είναι να αναδείχνουμε πιθανά επεισόδια διαφθοράς για περαιτέρω διερεύνηση. Η καταγγελία διαφθοράς trading delle opzioni binarie μέσα στην κυβέρνηση come capire le opzioni binarie προς την κυβέρνηση δημιουργεί μια κουλτούρα αυτορρύθμισης που δεν έχει ωφελήσει τους Έλληνες πολίτες.

site de rencontre jura 39 Ευχαριστούμε θερμά τους πολίτες που έχουν ήδη υποβάλει στοιχεία, και παρακαλούμε κάθε πολίτη στου οποίου την αντίληψη υποπίπτει οποιοδήποτε περιστατικό διαφθοράς να το καταγγέλει ανώνυμα και με απόλυτη ασφάλεια στην ιστοσελίδα μας http://kaioitoixoi.org.

Tastylia tadalafil 20 mg http://luenne.com/nikiow/687 Και Οι Τοίχοι Έχουν Αυτιά είναι μια οργάνωση που θέλει να συμβάλει αποτελεσματικά στην καταπολέμηση της διαφθοράς στην Ελλάδα.

go here Εάν αρχίσουμε να φερόμαστε όλοι σαν οι τοίχοι να είχαν αυτιά, θα χτίσουμε ένα πιο γερό, παραγωγικό και φωτεινό μέλλον για τα παιδιά μας.

opzioni binarie signora di roma W: http://kaioitoixoi.org και http://evenwalls.org


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *